Bucatini all'amatriciana

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 60 g Cibule
  • 30 g Sýr Parmezán
  • 6 g Petržel - nať
  • 600 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
  • 2 g Chilli koření mleté
  • 150 g Pancetta
  • 400 g Těstoviny Bucatini
  • 1.06 ml Olej olivový
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 601 kcal
  • Sacharidy 81 g
  • Tuky 21 g
  • Sodík 756 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 81 g
  • Cholesterol 21380.1 mg
  • Draslík 342.6 mg
  • Vláknina 3741.3 mg
  • Vitamín A 3741.3 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 18.9 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Odkrojený tuk z pancetty necháme na pánvi vysmažit, poté přidáme pancettu pokrájenou na kostičky a osmahneme. Přimícháme pokrájenou cibuli, česnek a chilli, vše za stálého míchání smažíme na oleji půl minuty. Osolíme a opepříme, přidáme pokrájená rajčata. Omáčku necháme povařit do zhoustnutí.

  • 2

    Těstoviny uvaříme dle návodu a podáváme přelité omáčkou, posypané petrželí a strouhaným parmezánem.

Komentáře k receptu