Marináda na králičí maso

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 5 g Petržel - nať
  • 2 ks Cibule
  • 1 ks Citrony
  • 1 ks Bobkový list
  • 6 ks Pepř černý celý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 716 kcal
  • Sacharidy 186 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 118 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 186 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 3502 mg
  • Vláknina 144083 mg
  • Vitamín A 144083 mg
  • Vitamín B6 1.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 151.7 mg
  • Vitamín E 1.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 70.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli nakrájíme na plátky, obložíme jí porce masa, zakapeme citronovou šťávou a posypeme kořením a petrželkou.

  • 2

    Necháme marinovat nejméně 4 hodiny.

Komentáře k receptu