Lín v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 381 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 22 g
 - Sodík 59 mg
 - Bílkoviny 44 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 30 mg
 - Draslík 22.2 mg
 - Vláknina 199.8 mg
 - Vitamín A 199.8 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.9 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 27.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ryby zbavíme šupin, ploutví, vykucháme, omyjeme a osolíme.
 - 
                                2
Připravíme marinádu z citronové šťávy smíchané s pepřem, nasekanou petrželkou a koprem. Marinádu nalijeme na ryby.
 - 
                                3
Alobal potřeme na lesklé straně máslem, líny položíme na pomaštěnou stranu a dobře zabalíme. Pečeme v troubě při vysoké teplotě asi 25 minut.