Vínová pěna
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 212 kcal
- Sacharidy 23 g
- Tuky 7 g
- Sodík 34 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 23 g
- Cholesterol 339 mg
- Draslík 84.5 mg
- Vláknina 609.5 mg
- Vitamín A 609.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.7 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do vína zamícháme cukr, žloutky, vejce, kousek citronové kůry a půlku vanilkového lusku.
-
2
Hrnec se směsí postavíme do kastrolu s vařící vodou a šleháme do zhoustnutí - nesmíme vařit, zahříváme jen těsně k bodu varu!
-
3
Před podáváním vyjmeme citronovou kůru a vanilku.