Broskve v bílém víně

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 4 ks Broskve
  • 0.25 l Víno bílé
  • 2 polévková lžíce Cukr moučkový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 145 kcal
  • Sacharidy 25 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 3 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 25 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 386.5 mg
  • Vláknina 5400 mg
  • Vitamín A 5400 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.9 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Broskve vložíme na okamžik do vařící vody, vyjmeme je a zchladíme ve studené vodě. Oloupeme je, vypeckujeme a nakrájíme na plátky.

  • 2

    Připravené broskve urovnáme do pohárů, prosypeme cukrem a zalijeme vínem. Necháme chvíli v chladu proležet a podáváme.

Komentáře k receptu