Broskve v bílém víně
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 145 kcal
- Sacharidy 25 g
- Tuky 0 g
- Sodík 3 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 25 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 386.5 mg
- Vláknina 5400 mg
- Vitamín A 5400 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.9 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Broskve vložíme na okamžik do vařící vody, vyjmeme je a zchladíme ve studené vodě. Oloupeme je, vypeckujeme a nakrájíme na plátky. 
- 
                                2Připravené broskve urovnáme do pohárů, prosypeme cukrem a zalijeme vínem. Necháme chvíli v chladu proležet a podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        