Šunka smažená s ementálem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 200 g Sýr Ementál (Primátor)
  • 250 g Šunka dušená
  • 100 g Strouhanka
  • 100 ml Olej stolní
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 5 cl Mléko polotučné
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 655 kcal
  • Sacharidy 25 g
  • Tuky 48 g
  • Sodík 191 mg
  • Bílkoviny 31 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 152.8 mg
  • Draslík 44.4 mg
  • Vláknina 1987.5 mg
  • Vitamín A 1987.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Čtyři plátky šunky poklademe plátky ementálu, potom znovu plátky šunky a pevně přitiskneme. Na dvou místech upevníme jehlami na závitky.

  • 2

    Připravenou šunku obalíme v mouce, ve vejci rozšlehaném s mlékem a ve strouhance. Smažíme po obou stranách na rozpáleném oleji.

Komentáře k receptu