Jablková kaše s krupicí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 222 kcal
 - Sacharidy 46 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 4 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 46 g
 - Cholesterol 6 mg
 - Draslík 108.2 mg
 - Vláknina 3914 mg
 - Vitamín A 3914 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.1 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupaná, na kostky nakrájená jablka podlijeme trochou horké vody a dusíme doměkka.
 - 
                                2
Potom přidáme cukr, skořici, citronovou kůru a krupici. Vše dusíme, dokud krupice nerozpuká.
 - 
                                3
Hotovou kaši rozdělíme na talíře, polijeme rozpuštěným máslem a posypeme moučkovým cukrem smíchaným se skořicí.