Kuřecí játra na česneku

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 3 stroužek Česnek
  • 25 dkg Játra kuřecí
  • 6 dkg Sádlo škvařené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 430 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 36 g
  • Sodík 214 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 460.4 mg
  • Draslík 324 mg
  • Vláknina 394.5 mg
  • Vitamín A 394.5 mg
  • Vitamín B6 1.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 24.7 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 11.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omytá a očištěná játra zprudka opečeme na sádle po jedné straně.

  • 2

    Potom přidáme jemně nasekaný česnek a opečeme po druhé straně. Nakonec játra osolíme a opepříme.

  • 3

    Podáváme s dušenou rýží nebo s toasty.

Komentáře k receptu