Pudink s tvarohem a ovocem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 191 kcal
 - Sacharidy 34 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 76 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 29 g
 - Cholesterol 10 mg
 - Draslík 39.1 mg
 - Vláknina 1080 mg
 - Vitamín A 1080 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 14.1 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Uvaříme pudink. Tvaroh prolisujeme a za stálého míchání do něj přidáváme vychladlý pudink a cukr.
 - 
                                2
Krém rozdělíme do misek a ozdobíme jahodami (nebo jiným ovocem).
 - 
                                3
Pudink podáváme dobře vychlazený s oplatkou nebo piškotem.