Kůzlečí guláš

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 100 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Kůzlečí maso
  • 2 krajíc Chléb konzumní
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 0.5 kávová lžička Libeček
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Kmín celý
  • 3 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Sádlo škvařené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 281 kcal
  • Sacharidy 19 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 203 mg
  • Bílkoviny 29 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 77.1 mg
  • Draslík 540.5 mg
  • Vláknina 1205 mg
  • Vitamín A 1205 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.2 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyjeme kůzlečí maso, nakrájíme na menší kousky a osmahneme na sádle.

  • 2

    Přidáme zpěněnou cibuli, ke které jsme přisypali papriku, kmín, sůl a třený česnek.

  • 3

    Podlijeme vodou a vaříme nebo dusíme v troubě téměř doměkka.

  • 4

    Potom přidáme chleba bez kůrky nalámaný na menší kousky a necháme jej v guláši rozvařit. Dochutíme solí a libečkem.

  • 5

    Podáváme s houskovým knedlíkem.

Komentáře k receptu