Ryzce na slanině
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 250 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 23 g
 - Sodík 535 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 34 mg
 - Draslík 178.9 mg
 - Vláknina 1779.5 mg
 - Vitamín A 1779.5 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.7 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Mladší ryzce očistíme a nakrájíme na větší kousky. Spolu s nakrájenou cibulí je pečeme na slanině.
 - 
                                2
Hotový pokrm osolíme a opepříme. Pepř zlepší kořennou chuť ryzců.