Kaše z tresky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 260 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 158 mg
 - Bílkoviny 32 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 297.2 mg
 - Draslík 436.9 mg
 - Vláknina 4582.8 mg
 - Vitamín A 4582.8 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 12 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Filé z tresky a oloupané, na kostičky nakrájené brambory vaříme ve vodě doměkka. Potom vodu scedíme.
 - 
                                2
V pánvi na oleji necháme zesklovatět nastrouhanou cibuli, přidáme uvařené rybí maso, brambory, na plátky nakrájená vařená vejce, petrželku, pepř a sůl. Dobře promícháme a zahřejeme.