Voňavá omáčka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 48 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 96 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 9.8 mg
 - Draslík 132 mg
 - Vláknina 166.4 mg
 - Vitamín A 166.4 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jogurt, koření, nasekanou mátu a sůl rozmixujeme.
 - 
                                2
Vzniklou směs dáme vychladit do ledničky.
 - 
                                3
Před podáváním ozdobíme povrch omáčky několika lístky máty. Podáváme ke skopovému masu.