Švestkové čatní
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 600 kcal
 - Sacharidy 145 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 68 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 145 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 315.8 mg
 - Vláknina 5631.3 mg
 - Vitamín A 5631.3 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 14.3 mg
 - Vitamín E 1.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Utřeme česnek, v hmoždíři roztlučeme hořčičné semínko a vypeckujeme omyté švestky.
 - 
                                2
Potom všechny přísady vložíme do hrnce a vaříme za stálého míchání. Pokud možno nepodléváme.
 - 
                                3
Když jsou švestky měkké a tekutina je vyvařená, necháme vychladnout, naplníme do sklenic a uzavřeme.