Růžičková kapusta dušená na másle

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Kapusta růžičková
  • 14 g Máslo čerstvé
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 dl Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 89 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 98 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 4.2 mg
  • Draslík 0 mg
  • Vláknina 10525 mg
  • Vitamín A 10525 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěnou růžičkovou kapustu krátce povaříme v osolené vodě, vyjmeme a necháme okapat.

  • 2

    Potom ji osmahneme na rozehřátém másle, podlijeme trochou vody, osolíme a dusíme doměkka.

  • 3

    Podáváme jako přílohu k masu.

Komentáře k receptu