Salát z růžičkové kapusty
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 141 kcal
- Sacharidy 24 g
- Tuky 3 g
- Sodík 108 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 0.9 mg
- Draslík 289.1 mg
- Vláknina 22046.2 mg
- Vitamín A 22046.2 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.1 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Do vařící osolené vody přidáme koření, cukr, kolečka cibule a kapustičky. Vše dusíme pod pokličkou doměkka. 
- 
                                2Měkké kapustičky odstavíme z ohně, přilijeme ocet a olej a vychladíme. 
- 
                                3Před podáváním odstraníme koření. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        