Rohlíky na jehle

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 100 ml Mléko polotučné
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 4 ks Rohlíky bílé
  • 4 ks Párky Vídeňské
  • 1 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 1 špetka Sůl
  • 4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • 2.09 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 480 kcal
  • Sacharidy 30 g
  • Tuky 28 g
  • Sodík 563 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 144.2 mg
  • Draslík 105.3 mg
  • Vláknina 3864 mg
  • Vitamín A 3864 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 16.3 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rohlíky a párky nakrájíme na kolečka, papriku na plátky a tvrdý sýr na kostky.

  • 2

    Střídavě napichujeme vše na špejle.

  • 3

    Z mouky, vajíčka a mléka umixujeme směs, kterou osolíme.

  • 4

    Jehly obalíme a poté smažíme na pánvi dozlatova.

Komentáře k receptu