Zaječí stehna na víně

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 65 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Slanina vepřová
  • 600 g Zaječí maso
  • 500 ml Vývar drůbeží
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 stroužek Česnek
  • 2 dl Víno červené
  • 4 polévková lžíce Olej stolní
  • 2 polévková lžíce Protlak rajčatový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 551 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 24 g
  • Sodík 871 mg
  • Bílkoviny 38 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 142.1 mg
  • Draslík 701 mg
  • Vláknina 144.8 mg
  • Vitamín A 144.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.8 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěná stehna prošpikujeme slaninou, osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem. Zprudka je opečeme na oleji po všech stranách.

  • 2

    Potom maso podlijeme vývarem, přidáme kečup, víno a dusíme doměkka.

Komentáře k receptu