Vepřová krev na cibulce

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 1200 g Vepřová krev
  • 480 g Žemle tuková
  • 20 g Sůl
  • 1.5 g Nové koření celé
  • 1 g Pepř černý mletý
  • 1 g Majoránka
  • 20 g Česnek
  • 250 g Cibule
  • 200 g Sádlo škvařené
  • 640 ml Mléko polotučné
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 465 kcal
  • Sacharidy 35 g
  • Tuky 23 g
  • Sodík 782 mg
  • Bílkoviny 29 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 25.8 mg
  • Draslík 52 mg
  • Vláknina 1132.4 mg
  • Vitamín A 1132.4 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.6 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vepřovou krev rozšleháme a procedíme. Přidáme žemli namočenou v mléce, sůl, pepř, mleté nové koření, drcenou majoránku, rozetřený česnek a jemně nakrájenou, na sádle dozlatova usmaženou cibuli. Vše dobře promícháme.

  • 2

    Hotovou směs za občasného promíchání zvolna upečeme v troubě.

Komentáře k receptu