Krupičník II

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Pšeničná krupice
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 2 dl Vývar zeleninový
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 353 kcal
  • Sacharidy 45 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 624 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 136.5 mg
  • Draslík 172.9 mg
  • Vláknina 4200 mg
  • Vitamín A 4200 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na pánvi opražíme krupici nasucho, přidáme máslo, osmahneme a po částech přiléváme vývar. Dusíme doměkka.

  • 2

    Poté zamícháme ušlehaná vejce, sůl a zahříváme, až je krupičník sypký.

Komentáře k receptu