Ďábelská topinka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 12

Suroviny

  • 750 g Cibule
  • 300 g Sádlo škvařené
  • 400 g Hovězí ve vlastní šťávě
  • 0.5 ks Cuketa
  • 5 ks Feferony
  • 0.5 ks Celer bulvový
  • 2 stroužek Česnek
  • 1 kg Rajčata
  • 1 kg Paprikové lusky čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 350 kcal
  • Sacharidy 16 g
  • Tuky 29 g
  • Sodík 28 mg
  • Bílkoviny 9 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 64.3 mg
  • Draslík 528.7 mg
  • Vláknina 4887.1 mg
  • Vitamín A 4887.1 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 102 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěnou zeleninu nakrájíme, celer nastrouháme.

  • 2

    Na sádle a cibuli osmahneme celer, pak přidáme ostatní zeleninu. Vaříme, než se odpaří přebytečná voda.

  • 3

    Přidáme konzervované maso a povaříme 10 minut.

  • 4

    Naplníme sklenice a zavaříme při 90 stupních zhruba 20 minut.

Komentáře k receptu