Hustá skopová polévka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 85 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 750 g Rajčata
  • 500 g Skopová plec
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Petržel kořen
  • 4 ks Chilli paprička
  • 1 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 1 ks Mrkev kořen
  • 0.5 ks Zelí hlávkové bílé
  • 1 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 387 kcal
  • Sacharidy 15 g
  • Tuky 116 g
  • Sodík 235 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 12 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 719.9 mg
  • Vláknina 9538.8 mg
  • Vitamín A 9538.8 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 104.4 mg
  • Vitamín E 1.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso nakrájíme na malé kousky a dáme vařit do osolené vody.

  • 2

    K téměř měkkému masu přidáme očištěnou, na kousky nakrájenou petržel, mrkev, zelí, papriku a oloupaná, na kousky nakrájená rajčata.

  • 3

    K polévce podáváme malé pálivé papričky.

Komentáře k receptu