Dvoubarevný zelný salát
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 66 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 3 g
- Sodík 117 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 189.5 mg
- Vláknina 3491.8 mg
- Vitamín A 3491.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 37.5 mg
- Vitamín E 1.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Očištěné zelí jemně nakrouháme. Červené zelí zalijeme trochou vody okyselené octem a chvíli povaříme. Bílé zelí okmínujeme, přidáme syrové. 
- 
                                2Připravíme zálivku z vody, octa, cukru a soli, nalijeme ji na oboje zelí, salát dobře promícháme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        