Hovězí závitky s párkem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 287 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 56 g
 - Sodík 283 mg
 - Bílkoviny 35 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 93 mg
 - Draslík 44 mg
 - Vláknina 2202.8 mg
 - Vitamín A 2202.8 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.8 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 9.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme na plátky, rozklepeme do šířky a mírně osolíme. Na každý plátek dáme kousek párku, stočíme do závitku a upevníme jehlami. Závitky opečeme nasucho po všech stranách, mírně podlijeme vodou a dusíme téměř do měkka.
 - 
                                2
Potom k masu přidáme očištěnou, na nudličky krájenou zeleninu, do šťávy přidáme mouku rozmíchanou v troše vody a krátce povaříme.
 - 
                                3
Nakonec omáčku dochutíme kouskem másla a nasekanou petrželkou.