Horký Hermelín s česnekovou majonézou

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Majonéza
  • 480 g Sýr Hermelín (Camember, Encián)
  • 2 ks Rajčata
  • 2 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 1 špetka Cukr krupice
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 4 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 729 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 67 g
  • Sodík 304 mg
  • Bílkoviny 26 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 72 mg
  • Draslík 195.5 mg
  • Vláknina 1222.8 mg
  • Vitamín A 1222.8 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 39.9 mg
  • Vitamín E 6.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Hermelín prohřejeme pod grilem nebo v silně vyhřáté troubě.

  • 2

    Majonézu ochutíme solí, pepřem, citronovou šťávou a prolisovaným česnekem.

  • 3

    Horký Hermelín přelijeme připravenou majonézou a obložíme čerstvou zeleninou.

Komentáře k receptu