Krůtí ragú s jablky
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 276 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 10 g
- Sodík 78 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 17 g
- Cholesterol 81.3 mg
- Draslík 512.9 mg
- Vláknina 4970 mg
- Vitamín A 4970 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.8 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omyté maso nakrájíme na 4 řízky, omyjeme, osušíme a pokrájíme na nudličky. Omytá jablka rozkrojíme, zbavíme jádřinců a dužinu rozkrájíme na dílky. 
- 
                                2Maso krátce opečeme na pánvi na oleji a vyjmeme. Vložíme jablka, očištěné cibulky a osmahneme. Vše vyjmeme z pánve. 
- 
                                3Do výpeku vlijeme 1 l studené vody. Vmícháme vegetu a povaříme 2 minuty. Přidáme nudličky masa, opečené dílky jablek a cibulky. Krátce prohřejeme a ochutíme hořčicí. 
- 
                                4Podáváme s bramborovou kaší. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        