Okouník mořský v balíčku
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 349 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 20 g
- Sodík 347 mg
- Bílkoviny 38 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 108 mg
- Draslík 698.4 mg
- Vláknina 3559.8 mg
- Vitamín A 3559.8 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 30.6 mg
- Vitamín E 2.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 24.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Omyté porce ryby osolíme a opepříme. Položíme na sebe vždy dva listy pečícího papíru, potřeme je polovinou rozpuštěného másla a položíme na ně porci ryby. 
- 
                                2Omytá rajčata nakrájíme na plátky, obložíme jimi každou porci a přikryjeme dalším kouskem ryby. Zakapeme zbylým máslem. Na každou porci položíme plátek omytého citronu a trochu nasekané petržele. Papír složíme do balíčku. 
- 
                                3Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 25 minut. 
- 
                                4Balíčky rozbalíme a podáváme ozdobené zbylou petrželkou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        