Oříšková nádivka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 883 kcal
 - Sacharidy 77 g
 - Tuky 62 g
 - Sodík 128 mg
 - Bílkoviny 17 g
 - Uhlovodany 76 g
 - Cholesterol 2 mg
 - Draslík 701.4 mg
 - Vláknina 20589.6 mg
 - Vitamín A 20589.6 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8.1 mg
 - Vitamín E 15.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cukr pokropíme 2 lžícemi vody a svaříme na nit.
 - 
                                2
Přidáme mleté oříšky, asi 3 lžíce mléka a odstavíme z ohně.
 - 
                                3
Nakonec přimícháme vanilkový cukr, citronovou kůru a strouhanku.
 - 
                                4
Zahustíme a necháme vychladnout.