Hovězí vývar tmavý

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 140 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 500 g Hovězí maso přední
  • 500 g Kosti hovězí řídké
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Celer - nať
  • 1 ks Pórek
  • 1 ks Mrkev kořen
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Petržel kořen
  • 0.25 ks Kapusta hlávková
  • 0.25 ks Květák
  • 1.5 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 474 kcal
  • Sacharidy 20 g
  • Tuky 80 g
  • Sodík 554 mg
  • Bílkoviny 46 g
  • Uhlovodany 18 g
  • Cholesterol 116.7 mg
  • Draslík 1053.7 mg
  • Vláknina 9164 mg
  • Vitamín A 9164 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 111.6 mg
  • Vitamín E 1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté kosti a maso vložíme do studené vody a přivedeme k varu.

  • 2

    Polovinu očištěné zeleniny přidáme v kuse k změklému masu a vaříme na mírném ohni.

  • 3

    Druhou polovinu zeleniny nakrájíme na plátky s kouskem cibule. Osmažíme do zlatova na rozehřátém tuku a přidáme do vývaru.

  • 4

    Podáváme s vaječnou sedlinou či smaženými noky.

Komentáře k receptu