Hrušky s mangovým pyré a vanilkovou zmrzlinou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 386 kcal
- Sacharidy 44 g
- Tuky 23 g
- Sodík 23 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 42 g
- Cholesterol 64.8 mg
- Draslík 295.5 mg
- Vláknina 7070 mg
- Vitamín A 7070 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 28.1 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Hrušky necháme na sítu okapat. 
- 
                                2Manga oloupeme, vypeckujeme a dužinu nakrájíme na kousky. Rozmixujeme na kaši a během mixování přisypeme lžíci moučkového cukru. 
- 
                                3Smetanu se zbylým cukrem ušleháme dotuha a vmícháme do mangového pyré. 
- 
                                4Na 4 talíře rozdělíme pyré, na ně ozdobně rozložíme hrušky a vždy kopeček vanilkové zmrzliny. Dezert posypeme nahrubo nastrouhanou čokoládou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        