Mleté vepřové maso s pórkem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 750 g Pórek
  • 50 g Sádlo škvařené
  • 750 g Vepřová plec
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 711 kcal
  • Sacharidy 29 g
  • Tuky 51 g
  • Sodík 363 mg
  • Bílkoviny 34 g
  • Uhlovodany 29 g
  • Cholesterol 145.3 mg
  • Draslík 922.5 mg
  • Vláknina 7639.8 mg
  • Vitamín A 7639.8 mg
  • Vitamín B6 1.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 25.7 mg
  • Vitamín E 1.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso najemno umeleme. Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na sádle, přidáme maso a osmahneme.

  • 2

    K masu a cibuli přidáme omytý, nadrobno nakrájený pórek a opékáme tak dlouho, dokud se cibule zcela neztratí. Nakonec směs podle chuti osolíme a opepříme.

Komentáře k receptu