Fazolová rozvárka s jablky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 667 kcal
 - Sacharidy 106 g
 - Tuky 16 g
 - Sodík 303 mg
 - Bílkoviny 31 g
 - Uhlovodany 105 g
 - Cholesterol 16.5 mg
 - Draslík 2517.3 mg
 - Vláknina 46531.5 mg
 - Vitamín A 46531.5 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11.1 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 13.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Fazole den předem namočené uvaříme v téže vodě téměř doměkka. Před dovařením je osolíme a přidáme oloupaná, na plátky nakrájená jablka.
 - 
                                2
Na sádle osmahneme nadrobno nakrájenou slaninu, přidáme oloupanou, jemně nasekanou cibuli a necháme ji zesklovatět. Zaprášíme moukou, promícháme a přidáme spolu s bobkovým listem k fazolím. Krátce povaříme a podáváme.