Tofu jako moravský vrabec

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 32 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Sýr sójový - Tofu
  • 0.5 kávová lžička Sůl mořská
  • 2 ks Cibule
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Kmín celý
  • 1 špetka Oregano sušené
  • 4 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • 2 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 116 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 249 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 96.9 mg
  • Vláknina 5725.4 mg
  • Vitamín A 5725.4 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Připravíme nálev z citronové šťávy, lžíce oleje, prolisovaného česneku a nasekaného oregana. Tofu nakrájíme na kostičky a naložíme do nálevu asi na 30 minut.

  • 2

    V kastrole na lžíci oleje orestujeme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a přidáme tofu. Okmínujeme, osolíme, opepříme a pečeme asi 10 minut.

Komentáře k receptu