Pepřenky z hovězího masa

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 200 g Hovězí maso přední
  • 100 g Jogurt bílý
  • 200 g Brambory vařené
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 272 kcal
  • Sacharidy 22 g
  • Tuky 9 g
  • Sodík 731 mg
  • Bílkoviny 24 g
  • Uhlovodany 22 g
  • Cholesterol 68.5 mg
  • Draslík 737.5 mg
  • Vláknina 4079.5 mg
  • Vitamín A 4079.5 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.7 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso umeleme, osolíme a opepříme. Ze směsi vytvarujeme asi 6 menších placiček, urovnáme je na alobal rozprostřený na pánvi a nasucho opečeme. Maso pustí dost tuku.

  • 2

    Uvařené brambory polijeme jogurtem ochuceným solí a pepřem.

  • 3

    Na talíře upravíme masové pepřenky s jogurtovými bramborami a podáváme.

Komentáře k receptu