Kečupová omáčka se sardelovou pastou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Hořčice plnotučná
  • 80 g Kečup
  • 1 kávová lžička Sardelová pasta
  • 0.25 ks Cibule
  • 1 špetka Cukr krupice
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Víno červené
  • 3 polévková lžíce Olej slunečnicový
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 94 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 1 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 20.3 mg
  • Vláknina 336.3 mg
  • Vitamín A 336.3 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.3 mg
  • Vitamín E 2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kečup, víno, hořčici, sardelovou pastu, olej, cukr a pepř dobře promícháme. Přidáme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, nasekanou petrželku a znovu promícháme.

Komentáře k receptu