Dietní jarní večeře

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 400 g Salát hlávkový
  • 200 ml Mléko acidofilní
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 0.5 l Voda pitná
  • 1 polévková lžíce Pažitka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 260 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 16 g
  • Sodík 289 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 500.7 mg
  • Draslík 173.2 mg
  • Vláknina 6060 mg
  • Vitamín A 6060 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.5 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme na kolečka.

  • 2

    Omytý salát natrháme na kousky, zalijeme osoleným acidofilním mlékem a promícháme. Navrch poklademe kolečka vajec a salát ozdobíme nakrájenou pažitkou.

Komentáře k receptu