Pikantní fazolový salát s hovězím masem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 9

Suroviny

  • 500 g Hovězí maso zadní
  • 1200 g Fazole bílé sterilované
  • 120 g Protlak rajčatový
  • 1 ks Feferony
  • 4 ks Okurky nakládané
  • 2 ks Cibule
  • 1 špetka Cukr krupice
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 262 kcal
  • Sacharidy 37 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 1887 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 34 g
  • Cholesterol 32.2 mg
  • Draslík 678 mg
  • Vláknina 17246.6 mg
  • Vitamín A 17246.6 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.4 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ve větší míse rozmícháme fazole z konzervy (červené, bílé, nebo mix), jemně nakrájenou cibuli, sterilované nakrájené okurky na kostičky, na kostičky nakrájené vařené zadní hovězí maso, rajský protlak, cukr a sůl. Můžeme dochutit najemno nakrájenou jadérek zbavenou feferonkou a mletým pepřem.

  • 2

    Salát máme v chladu a nejlépe chutná až druhý den.

Komentáře k receptu