Polévka kančí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Kančí maso
  • 200 g Žampiony čerstvé
  • 200 g Rajčata Cherry
  • 200 g Fazole
  • 700 ml Hovězí vývar základní
  • 125 ml Smetana 16% (pochoutková)
  • 1 kávová lžička Rozmarýn sušený
  • 1 kávová lžička Bazalka
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Feferony
  • 1 ks Cibulka jarní
  • 1 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 482 kcal
  • Sacharidy 40 g
  • Tuky 18 g
  • Sodík 474 mg
  • Bílkoviny 40 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 27.6 mg
  • Draslík 487.5 mg
  • Vláknina 3300.1 mg
  • Vitamín A 3300.1 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 24.3 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nakrájené kančí maso osmažíme na másle, přidáme nasekanou cibuli, česnek, osmahneme, zalijeme 150 ml vody, okořeníme a necháme 40 minut povařit.

  • 2

    Žampiony i feferonku zbavenou pecek nakrájíme a přidáme k masu. Přisypeme fazolky, rajčata a zalijeme vývarem, necháme 10 minut povařit.

  • 3

    Závěrem polévku ochutíme zakysanou smetanou a nasekanou jarní cibulkou.

Komentáře k receptu