Pstruh s rajčaty a žampiony

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 120 g Slanina vepřová
  • 120 g Žampiony čerstvé
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Pstruh
  • 4 ks Rajčata
  • 1 ks Petržel - nať
  • 2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1084 kcal
  • Sacharidy 15 g
  • Tuky 61 g
  • Sodík 1161 mg
  • Bílkoviny 115 g
  • Uhlovodany 13 g
  • Cholesterol 330.8 mg
  • Draslík 2577 mg
  • Vláknina 6908 mg
  • Vitamín A 6908 mg
  • Vitamín B6 1.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 28.7 mg
  • Vitamín E 2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Slaninu nakrájíme na kostičky, vyškvaříme a osmahneme na ní oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli.

  • 2

    Pstruhy očistíme, omyjeme, osolíme a obalíme v hladké mouce. Vložíme je na slaninu s cibulí a osmahneme po obou stranách. Přidáme očištěné, nakrájené žampiony a omytá, na dílky nakrájená rajčata a vše pečeme doměkka.

  • 3

    Podáváme ozdobené snítkou petrželky.

Komentáře k receptu