Bramborovo-okurkový salát

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Petržel - nať
  • 10 ks Okurky nakládané
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 kg Brambory
  • 3 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 292 kcal
  • Sacharidy 53 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 10488 mg
  • Bílkoviny 10 g
  • Uhlovodany 53 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 1267.6 mg
  • Vláknina 33810.8 mg
  • Vitamín A 33810.8 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 39.3 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 11.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Brambory uvaříme ve slupce a ještě teplé oloupeme. Nakrájíme na plátky. Oloupanou cibuli pokrájíme nadrobno a spaříme vařící vodou. Okurky nakrájíme na drobné kostičky, petrželku najemno.

  • 2

    V míse všechno smícháme, osolíme, opepříme, pokropíme olivovým olejem, zalijeme trochou láku (cca 6-7 lžic) a dobře promícháme.

Komentáře k receptu