Hořčičná marináda na vepřové maso

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 5 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 100 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
  • 1 kávová lžička Pepř černý celý
  • 2 polévková lžíce Med včelí
  • 4 polévková lžíce Hořčice plnotučná
  • 1 polévková lžíce Hořčice kremžská
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 313 kcal
  • Sacharidy 53 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 158 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 49 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 192.3 mg
  • Vláknina 5990 mg
  • Vitamín A 5990 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.5 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 13.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oba druhy hořčice, pivo, med a nadrcený pepř promícháme.

  • 2

    Do marinády nakládáme různé druhy vepřového masa asi 4-6 hodin před grilováním.

Komentáře k receptu