Salát z celeru

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 1 kávová lžička Hořčice
  • 1 ks Fenykl obecný
  • 1 ks Celer - nať
  • 1 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Kmín drcený
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Med včelí
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • 1 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 127 kcal
  • Sacharidy 20 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 128 mg
  • Bílkoviny 3 g
  • Uhlovodany 18 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 295.4 mg
  • Vláknina 10330.5 mg
  • Vitamín A 10330.5 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 36.7 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Syrový celer a fenykl nastrouháme nahrubo, přidáme nakrájenou papriku a drcený kmín.

  • 2

    Zalijeme zálivkou - oliv.olej, citron, šťáva, med, sůl a lžička hořčice.

  • 3

    Promícháme a necháme uležet.

Komentáře k receptu