Bretaňské fazole

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 65 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Fazole bílé
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Cukr krupice
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Majoránka
  • 2 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Kečup
  • 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • 0.09 polévková lžíce Sádlo škvařené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 285 kcal
  • Sacharidy 53 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 207 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 50 g
  • Cholesterol 0.3 mg
  • Draslík 1400.1 mg
  • Vláknina 24033.4 mg
  • Vitamín A 24033.4 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.8 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Den předem namočíme fazole, druhý den vodu osolíme a fazole vaříme asi 40 minut doměkka.

  • 2

    Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a česnek osmažíme na sádle, přidáme ostatní suroviny a vše zalijeme vodou z fazolí. Chvíli povaříme.

  • 3

    Nakonec do omáčky vmícháme uvařené, scezené fazole.

Komentáře k receptu