Djuveč ze skopového
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 533 kcal
- Sacharidy 28 g
- Tuky 37 g
- Sodík 276 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 22 g
- Cholesterol 128.9 mg
- Draslík 832.8 mg
- Vláknina 12344.5 mg
- Vitamín A 12344.5 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 28.8 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné a omyté maso osmahneme na oleji v kastrole. Přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, osmažíme ji s masem a zalijeme vodou.
-
2
Po chvíli přidáme očištěnou, na kostky nakrájenou zeleninu a oloupané, na kousky nakrájené brambory. Osolíme a okořeníme mletou paprikou.
-
3
Když maso začne měknout, přidáme oloupaná, nakrájená rajčata a vše podusíme doměkka.
-
4
Nakonec přilijeme osolené mléko s rozkvedlanými vejci a pokrm zapečeme ve vyhřáté troubě.