Vepřové ragú na rajčatech
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 409 kcal
- Sacharidy 21 g
- Tuky 27 g
- Sodík 293 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 19 g
- Cholesterol 88.8 mg
- Draslík 848.9 mg
- Vláknina 13523.2 mg
- Vitamín A 13523.2 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.2 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na oleji. Přidáme omyté, na kostky nakrájené maso, osmažíme a dusíme pod pokličkou do vysmahnutí šťávy. 
- 
                                2Rajčata spaříme, oloupeme, nakrájíme na kousky a přidáme k masu. Osolíme je, vmícháme koření, rozetřený česnek, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Během dušení pokrm občas zamícháme a podle potřeby podlijeme vodou. V hotovém ragú má být všechna tekutina odpařená. 
- 
                                3Nakonec přidáme podle chuti kečup a vsypeme nasekanou petrželku. 
- 
                                4Vhodnou přílohou je dušená rýže. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        