Anglická omáčka s vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 375 kcal
 - Sacharidy 18 g
 - Tuky 27 g
 - Sodík 759 mg
 - Bílkoviny 15 g
 - Uhlovodany 17 g
 - Cholesterol 267.6 mg
 - Draslík 354.8 mg
 - Vláknina 759.8 mg
 - Vitamín A 759.8 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.6 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 26.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V hrnci rozehřejeme bešamelovou omáčku, je-li příliš hustá, naředíme ji smetanou.
 - 
                                2
Horkou bešamelovou omáčku ochutíme pepřem, solí a citronovou šťávou podle chuti. Lze i vynechat. Uvařená, na kostičky nakrájená vejce vmícháme do omáčky a prohřejeme.
 - 
                                3
Podáváme nejlépe k rybám.