Závitky z kančího masa s debrecínskou pečení a hráškem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 100 g Cibule
  • 50 g Debrecínská pečeně
  • 50 g Hrášek
  • 60 g Máslo čerstvé
  • 20 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 8 ks Pepř černý celý
  • 1 hrst Libeček
  • 1 špetka Sůl
  • 6 plátek Kančí kýta
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 286 kcal
  • Sacharidy 40 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 90 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 37 g
  • Cholesterol 93.8 mg
  • Draslík 742 mg
  • Vláknina 29893.3 mg
  • Vitamín A 29893.3 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 15.8 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 27.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Plátky masa naklepeme a osolíme. Na části másla osmahneme na kostičky nakrájenou debrecínskou pečeni s hráškem, přidáme vejce, která necháme ztuhnout, osolíme a vmícháme nakrájený libeček.

  • 2

    Náplň rozdělíme na plátky masa, které svineme a převážeme nití. Opečeme na zbytku másla, přidáme drobně nakrájenou cibuli, osmahneme, podlijeme vodou, přidáme celý pepř a dusíme do měkka. Závitky vyjmeme, šťávu vysmahneme, zaprášíme moukou, osmahneme a podlijeme. Povaříme, dosolíme dle chuti a přecedíme.

Komentáře k receptu