Makedonské čevapčiči se skopovým masem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Skopová plec
  • 800 g Hovězí maso zadní
  • 1 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 1 ks Cibule
  • 5 stroužek Česnek
  • 0.03 dl Olej slunečnicový
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 1 polévková lžíce Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 439 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 25 g
  • Sodík 589 mg
  • Bílkoviny 49 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 122 mg
  • Draslík 64.8 mg
  • Vláknina 1245 mg
  • Vitamín A 1245 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.8 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 10.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Hovězí a skopové maso pomeleme na masovém mlýnku, důkladně je spolu promícháme a necháme odležet několik hodin v chladničce.

  • 2

    Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme k odpočinutému masu, ještě přidáme nadrobno nasekaný česnek, sůl a pepř.

  • 3

    Vše dobře promícháme a necháme odležet asi 1/2 hodiny.

  • 4

    Z masa si utvoříme malé válečky 10 cm dlouhé a 2 cm silné, které grilujeme na grilu nebo je usmažíme na oleji v pánvi.

Komentáře k receptu