Sušená pomerančová kůra
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 94 kcal
- Sacharidy 24 g
- Tuky 0 g
- Sodík 0 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 24 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 362 mg
- Vláknina 9600 mg
- Vitamín A 9600 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 106.4 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Pomeranč důkladně omyjeme a osušíme papírovými utěrkami. Od jeho vrcholu až do spodní části nožem spirálovitě odřízneme jeho kůru. 
- 
                                2Kůru navlékneme pomocí jehly na nit a zavěsíme na přístupném místě v kuchyni. Kůru spotřebováváme podle potřeby, jak vyžadují jednotlivé recepty. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        