Pudink s borůvkami a sirupem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 550 kcal
 - Sacharidy 62 g
 - Tuky 33 g
 - Sodík 265 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 51 g
 - Cholesterol 40.8 mg
 - Draslík 211.8 mg
 - Vláknina 3073.5 mg
 - Vitamín A 3073.5 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.5 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 35.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Margarín nakrájíme a smícháme s moukou, strouhankou a práškem do pečiva. Směs propracujeme a přidáme borůvky, rozinky, ohřátý sirup a mléko. Na těstě dál pracujeme.
 - 
                                2
Těsto vaříme na páře asi 2 a 1/2 hodiny ve vymazané formě na pudink, dobře zakryté fólií.
 - 
                                3
Podáváme s teplým vanilkovým pudinkem.